Poštovani,

na ovaj način želimo Vam ukratko približiti naš rad i postojanje. Udruženje je zvanično osnovano juna 2018. godine, a sve je počelo pre godinu dana. Amaterski, uz pomoć nekolicine ljudi, dobre volje i ljubavi prema životinjama, i uspeli smo udomiti i usrećiti napuštene i bolesne životinje. To su uglavnom psi i mačke, i bili su smešteni u uslovima ni malo pogodnim za život i oporavak.

Zato smo se odlučili korak dalje, a to je da kao udruženje pružimo bolju brigu, negu i lečenje od strane veterinara. Postati aktivni u sprečavanju nasilja nad životinjima i svojim, za sad malim i skromnim uslovima zbrinjavati životinje.

Udruženje čine isključivo članovi koji svojim dobrovoljnim radom i zalaganjem pomažu u pomenutim aktivnostima.

Ovim putem pozivamo sve dobre ljude da svojim ponašanjima, postupcima i ljubavlju bar malo pomognu u daljem radu i brizi o životinjama.Svaki novi član je uspeh i za nas i za budućnost udruženja. Ako ste voljni, svaki vid pomoći, saveta ili volontiranja je dobro došao.

Max

MI NISMO AZIL, MI SMO UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU, UDOMLJAVANJE I ZBRINJAVANJE ŽIVOTINJA, ALI SE ZALAŽEMO ZA SVAKI KORAK KA OTVARANJU AZILA ILI PRIVREMENIH SMEŠTAJA ZA ŽIVOTINJE DO NJIHIVIG UDOMLJAVANJA.

Tom